WIE BEN IK?

Je kan tegenwoordig overal en nergens informatie vandaan plukken over gezond eten en bewegen. Zoveel dat je op een gegeven moment niet meer weet wat je moet lezen en wat nu waar is. Omdat ik zelf veel via het internet informatie op doe en leer weet ik daar alles van. Zijn het nu feiten of fabels wat ik aan het lezen ben?

Ik ben Aukje Buma. Ben werkende en studeer ernaast gewichtsconsulent

Ik ben van mening dat een gezonde levensstijl bij kinds af aan moet beginnen. En daarin spelen de ouders ook zeker een grote rol. Niet iedereen heeft van huis af informatie gekregen over gezond eten en bewegen. Sterker nog ernstig overgewicht komt het meeste voor bij kinderen tussen 4-11 jaar. Dat zorgt voor negatieve gevolgen..

Dat heeft me aan het denken gezet. Mijn passie ligt bij voeding, sport en kinderen. Dit wou ik combineren.

Je kunt allemaal informatie halen uit mijn blog dat o.a. gespecificeerd is op kinderen, voeding en er staan veel handige tips in. Het is makkelijk weg te lezen, zo kun je het je kinderen zelf ook laten lezen!

Heb je vragen? Stel ze gerust!

 

Geef een antwoord